Sanatatea femei

Tratament  – fibrom uterin

Sanatate pentru familie

Chitosanul este extras din ciuperca agaricus blaze, foarte bun in detoxifierea la nivel celular a organismului.

Fara reactii adverse si contraindicatii acesta se inconjoara de molecule de grasimi, metale grele si toxine eliminandu-le prin fecale; 20% patrunde pe vasele de sange curatandu-le de colesterol. Inhiba procese canceroase si regleaza ph-ul in organism fiind foarte indicat in probleme gastrointestinale. Recomandat si copiilor in intoxicatii alimentare.

Dupa doar un tub de chitosan se elimina marea parte de grasimi din ficat. Multe probleme apar din cauza ca nu ajunge suficient sange la organe. De cele mai multe ori problemele cu tensiunea nu sunt din cauza inimii ci a vaselor de sange infundate.

Pentru o slabire mai rapida se pot consuma 2 sau 3 capsule inainte de fiecare masa.

Utilizarea cea mai raspandita este: La ora 6 (5-7 meridianul colonului) sau la trezire se inghit minim 3 capsule cu 3,4 pahare apa calduta (optional +lamaie) timp de o ora (sau macar 30 min).

In acest timp nu se mananca, nu se iau medicamente sau alte suplimente deorece chitosanul le va anula efectul. Ideal este sa se consume minim 30ml de apa x kg /corp (plata, nu minerala, nu ceai). Alta teorie spune sa impartim kg la 20 si aflam litri de apa. Ex: pt 70 de kg trebuie consumat intre 2,1 - 3,5 litri apa. Apa se consuma la trezire si inainte de mese.

Acest calciu este natural, se absoarbe peste 90% ceea ce il face aliatul pesoanelor de sex feminin mai ales aproape de varsta menopauzei.

Fata de calciu simplu Locomotor, Biocalciul pentru femei mai contine isoflavonoizi extrasi din Pueraria lobata Wild si Zinc.

Combate osteoporoza (efecte vizibile imediate garantate), amelioreaza dureri menstruale sau sindrom premenstrual, combate bufeuri, tulburari ale somnului, iritabilitate, mentine sanatatea si elasticitatea pielii, previne aparitia imbatranirii premature.
De asemenea indicat impreuna cu zincul pentru a ramane insarcinata.

Aceste suplimente le folosim in familie la cei mari si cei mici de peste 5 ani cu rezultate uimitoare.

Uimitoare in sensul ca am evitat sistemul medical, iar bunica mea a implinit 95 de ani. Cei doi copii de 3 si 7 ani si i-am ferit de medicamente.

Dar zilnic gustam cate ceva din cele 9 suplimente, preventiv. Peste 1800 de persoane se bucura azi de aceste produse. Multora dintre ele le-am putut arata efectele oferind-le gratuit un test de sanatate cu aparatul de biorezonanta inainte si dupa tratament. Ele functioneaza holistic, nu au contraindicatii, reactii adverse si sunt aprobate de Ministerul Sanatatii

Ovulelor hidrateaza şi hrănesc epiteliului mucoasei vaginale si previn inflamaţiilor genitale. Componentele ovulelor sunt 100%l naturale, atent studiate şi dozate, specifice Medicinei Traditionale Chineze. Compozitie-extracte:
de Șofran, din Rădăcină de Angelica Sinensis, de Aquilaria Sinensis, alcanin, de Cnidium Monnieri, de Aplotaxis Auriculata, de flavonoide, din fructul de Forsythie, de crizantema sălbatică, de măceșe; ulei de Zedoary, ulei din Rădăcină de Cyperi, ulei de Salvie, ulei de Perilla, ulei din semințe de Primula, ulei esențial de trandafir japonez, esență de germeni de grâu, gel de aloe. Perioada de utilizare: perioada în care pot fi utilizate ovulele este cu 7 zile minim înainte de începerea şi cu minim 7 zile după încheierea ciclului menstrual.

Ovulele sunt indicate persoanelor care au urmat deja un tratament genital local, pentru a reface supleţea şi elasticitatea pereţilor vaginali, persoanelor care vor să prevină afecţiuni genitale inflamatorii sau infecţioase precum şi persoanelor aflate la menopauză.

Mod de administrare:
înainte de desfacerea ambalajului, spălaţi-vă pe mâini cu apă şi săpun.
Ovulul se introduce intravaginal la aproximativ 7 cm; acesta este asimilat natural.
Prevenţie: 1 ovul la 3 - 4 zile,
6 ovule în total,
3 cure anual;
după un tratament local: 1 ovul la 2 zile,
6 ovule în total;
menopauză: 1 ovul la 3 - 4 zile,
6 ovule în total,
apoi 1 ovul pe săptămână,timp îndelungat. Atentie: este interzisă utilizarea ovulelor în timpul menstruaţiei, precum şi de către femeile gravide sau care alăptează; numai pentru uz extern (intravaginal), nu se înghit, nu se infuzează cu apă. Specificatii: 1 cutie are 3 plicuri, care conţin câte un ovul hidratant, ambalat separat in vid, în condiții de sterilitate.

Sanatatea femei

Set tampoane pentru igiena intima

Ritmul de dezvoltare al bolilor ginecologice este în creştere rapidă în lume. În ciuda tuturor noilor medicamente şi opţiunilor moderne de tratament, numărul bolilor ginecologice nu a scăzut. O parte semnificativă a acestor boli sunt reprezentate de infecţii ale vulvei şi vaginului.
Printre cauzele care determină această situație se numără: varietatea mare de agenți patogeni (virusuri, bacterii) care au ca țintă aparatul reproducător feminin și care cei mai mulți se transmit prin contact sexual neprotejat, activitatea sexuală timpurie, schimbarea frecventă a partenerilor sexuali. Sunt implicați de asemeni și anumiți factori alimentari, precum și o educație deficitară în acest domeniu.
Celulele moarte ale epiteliului vaginal, localizate la nivelul pliurilor mucoasei acestuia, reprezintă un mediu de cultură pentru creșterea și dezvoltarea diferitelor tipuri de bacterii și viruși (de ex. Candida, Gardnerella, Streptococ de grup A, Ureaplasma, Trichomonas, Sifilisul, Gonoreea, Germeni anaerobi, Chlamydia, Mycoplasma, HPV, Herpes etc). Acumulate pe termen lung, aceste microorgansime pot afecta, pe lângă mucoasa vaginală și mucoasa uterină, determinând inflamații ale mucoasei uterine, eroziuni ale colului uterin, boală inflamatorie pelvină, inlamații ale anexelor (trompe uterine, ovare), perturbarea secreției vaginale, tulburări hormonale, precum și îmbătrânire prematură. Aceste tampoane au fost fabricate pe baza unor rețete tradiționale ale medicinii chineze și tibetane, vechi de aproximativ 5000 de ani, combinate cu biotehnologia modernă. Au fost realizate peste 1000 de studii care atestă că aceste tampoane sunt sigure, non-toxice și nu prezintă efecte secundare. Tampoanele terapeutice Eden Line, corespund standardelor GMP (Good Manufacturing Practice – standard de calitate), sunt produse în condiții sterile și nu conțin nici un fel de aditivi, coloranți, substanțe sintetice etc.

Tampoanele terapeutice Eden Line se prezintă sub forma unor biluțe vaginale, în compoziția cărora intră plante și extracte din plante. Tampoanele terapeutice Eden Line au efect antiinflamator local, contribuie la neutralizarea şi eliminarea toxinelor și la reechilibrarea hormonală, acțiuni care se manifestă prin recâştigarea aproape magică a sănătații femeilor, purificarea pielii, eliminarea problemelor de natură ginecologică, creșterea apetitului sexual la femei și de asemeni îmbunătățirea fertilității. Compozitie: Saffron, Dragon’s Blood (Sanguis Draconis), Light yellow Sophora Root, Ligusticum, Chuanxiong Hort, Aeruginous Turmeric Rhizome, Common Cnidium Fruit. Proprietati: - au rol purificator, curăţând uterul, colul şi vaginul de bacterii şi viruşi (acestea fiind acumulate în mod natural în aceste zone); - au efect terapeutic, fiind indicate în afecţiuni precum: eroziunea de col uterin, inflamaţii ale vaginului, inflamaţii pelvine, inflamaţia mucoasei uterine, chisturi ovariene, fibroame uterine etc. - au efect cosmetic: la 80% dintre femei, deteriorarea culorii feţei şi apariţia petelor sau senzaţia de uscăciune a pielii, chiar şi ridurile sunt rezultatul unor afecţiuni ginecologice. De aceea utilizarea tampoanelor terapeutice are un vizibil efect cosmetic de menținere a purității și sănătății tenului; - preventiv: pentru a fi mereu sănătoase și lipsite de problemele ginecolegice, doamnele ar trebui să folosească aceste tampoane şi preventiv, eliminând astfel riscul apariţiei unor eventuale afecţiuni. Specificatii: 1 cutie are 3 plicuri, care conţin cate un tampon terapeutic de 1 gram, ambalat separat in vid, în condiții de sterilitate.

Sanatatea barbatului

Tratament-ficat-plamani-prostata

Cordyceps sinensis-capsule-150 buc

Cordycepsul este ciuperca tibetana cu efect imunomodulator foarte eficienta in raceala, oboseala cronica si afectiuni respiratorii. Benefic si copiilor. Este un antibiotic fara reactii adverse, antiinflamator ajutand si in cazuri de hipoxie. In Cordyceps gasim peste 72 de microelemente, 80 de fermenti, beta-caroten, aminoacizi, seleniu, vitaminele E si C Eficient si in hiperactivitatea sistemului imunitar(boli autoimune) dar si cand imunitatea este scazuta si se raceste usor. Are actiune impotriva multor bacterii patogene: pneumococ, streptococ, stafilococ. Este antiinflamator si usor vasodilatator iar in sange scade nivelul lipidelor. Important este ca nu are contraindicatii si reactii adverse.

Cordycepsul este recomandat in afectiunile: - aparatului respirator: ASTM, bronsita, pneumonie, emfizem, tuberculoza -sistemului cardiovascular: infarct, ateroscleroza. - cailor urinare: cistita, colica renala, pielonefrita -hepatice: ciroza, hepatita, steatoza(ficat gras, marit) -sangelui: anemie, leucemie, hemoragie -imunitare Aceste suplimente le folosim in familie la cei mari si cei mici de peste 5 ani cu rezultate uimitoare. Uimitoare in sensul ca am evitat sistemul medical, iar bunica mea a implinit 95 de ani. Cei doi copii au de 3 si 7 ani si i-am ferit de medicamente. Dar zilnic gustam cate ceva din cele 9 suplimente, preventiv. Peste 1800 de persoane se bucura azi de aceste produse. Multora dintre ele le-am putut arata efectele oferind-le gratuit un test de sanatate cu aparatul de biorezonanta inainte si dupa tratament. Ele functioneaza holistic, nu au contraindicatii, reactii adverse si sunt aprobate de Ministerul Sanatatii 0722593925 este nr meu unde ma puteti contacta si intreba despre diferite probleme. Cu drag va voi raspunde acolo unde voi sti. Nu are contraindicatii Contine 150 capsule de 400 mg Avizat de Ministerul Sanatatii prin certificat AD-0440/11.04.2012 eliberat de CRSP Iasi

Chitosan-capsule-100 buc

Chitosanul este extras din ciuperca agaricus blaze, foarte bun in detoxifierea la nivel celular a organismului.

Fara reactii adverse si contraindicatii acesta se inconjoara de molecule de grasimi, metale grele si toxine eliminandu-le prin fecale; 20% patrunde pe vasele de sange curatandu-le de colesterol. Inhiba procese canceroase si regleaza ph-ul in organism fiind foarte indicat in probleme gastrointestinale.

Recomandat si copiilor in intoxicatii alimentare. Dupa doar un tub de chitosan se elimina marea parte de grasimi din ficat. Multe probleme apar din cauza ca nu ajunge suficient sange la organe. De cele mai multe ori problemele cu tensiunea nu sunt din cauza inimii ci a vaselor de sange infundate.

Aceste suplimente le folosim in familie la cei mari si cei mici de peste 5 ani cu rezultate uimitoare.

Uimitoare in sensul ca am evitat sistemul medical, iar bunica mea a implinit 95 de ani. Cei doi copii de 3 si 7 ani si i-am ferit de medicamente. Dar zilnic gustam cate ceva din cele 9 suplimente, preventiv. Peste 1800 de persoane se bucura azi de aceste produse. Multora dintre ele le-am putut arata efectele oferind-le gratuit un test de sanatate cu aparatul de biorezonanta inainte si dupa tratament. Ele functioneaza holistic, nu au contraindicatii, reactii adverse si sunt aprobate de Ministerul Sanatatii

Zinc -tablete-60 buc

Zincul este foarte bun pentru par, piele, unghii si barbatilor pentru prostata.

Are proprietati inflamatorii, indicat in litiaza renala, activeaza sinteza a peste 300 de enzime, ajuta la cresterea masei osoase si a muschilor, echilibreaza nivelul de zahar ajutand pancreasul si facand activa insulina, omoara 40 de tipuri de virusi.

Aceste suplimente le folosim in familie la cei mari si cei mici de peste 5 ani cu rezultate uimitoare.

Uimitoare in sensul ca am evitat sistemul medical, iar bunica mea a implinit 95 de ani. Cei doi copii au de 3 si 7 ani si i-am ferit de medicamente. Dar zilnic gustam cate ceva din cele 9 suplimente, preventiv. Peste 1800 de persoane se bucura azi de aceste produse. Multora dintre ele le-am putut arata efectele oferind-le gratuit un test de sanatate cu aparatul de biorezonanta inainte si dupa tratament. Ele functioneaza holistic, nu au contraindicatii, reactii adverse si sunt aprobate de Ministerul Sanatatii

Boxeri cu turmalină pentru bărbați

Realizaţi cu şaisprezece magneţi multipolari faţă-spate, boxerii cu turmalină contribuie la circulaţia sanguină la nivelul penisului, stimulează secreţia hormonului masculin şi revigorează celulele reproductive. American WeCool este marca celei mai noi lenjerii fiziologice pentru bărbaţi dezvoltată de Vouglas Life Science Institute din statul New York, SUA, în parteneriat cu WeCool Physiological Health Research Center, fiind rezultatul eforturilor conştiente depuse pe parcursul a mai multor ani de treizeci şi unu de experţi în patologie, în terapii chinezeşti tradiţionale, în canale colaterale, secvenţe genetice şi terapii magnetice. Tehnologia brevetată la nivel internaţional cu proeminenţă independentă a fost creat astfel încât să stopeze infecţiile încrucişate şi să asigure în mediu favorabil organului genital masculin. American WeCool a ales materialul textil magnetic, invenţie internaţională high tech, care este tricotat şi ţesut în spirală cu fibră de ioni infraroşii, de argint şi ioni negativi, putând penetra în mod semnificativ în prostată, în lobii anteriori, interiori şi posteriori ai prostatei, combătând repede bacteriile şi infecţiile, netezind vena prostatică.

GHID DE MĂRIMI: L - 32 CM; XL - 34 CM; XXL - 37 CM Notă: boxerii sunt elastici și își modifică mărimea!

Sanatate pentru familie

Resveratrol -60 cps

Supliment natural cu rol antiinflamator și cu efecte benefice în susținerea sănătății organismului pentru combaterea celulelor canceroase, a diabetului, a afecțiunilor oftalmologice, a bolilor sistemului cardiovascular și în reglarea funcțiilor ficatului.
De ce sunt importanți antioxidanții în organism? Antioxidanții au un rol decisiv în sănătatea organismului uman. Ei neutralizează excesul de radicali liberi care sunt produșii proceselor metabolice (digestia, respirația sau depozitarea grăsimilor) sau a surselor externe (fum de țigară, poluare, noxe, radiații). Dacă nu este reglat din timp, surplusul de radicali liberi poate duce la apariția unor afecțiuni de sănătate precum celule canceroase, diabet, boli oftalmologice (așa cum este degenerescența maculară), boli pulmonare, boli neurologice, artrită reumatoidă și îmbătrânire prematură la nivel celular. Printre cei mai importanți antioxidanți care anulează efectele negative ale excesului de radicali liberi se regăsesc resveratrolul și quercitina.

Beneficiile quercitinei pentru organism La fel ca resveratrolul, quercitina este o substanță cu acțiune antioxidantă, care luptă împotriva radicalilor liberi din surse interne și externe. Cele mai importante beneficii ale quercitinei: -contribuie la reglarea tensiunii arteriale, -ajută la menținerea în limite normale a nivelului de colesterol, -ajută la gestionarea reacțiilor alergice, -îmbunătățește activitatea sistemului nervos, -reduce riscul apariției diabetului, -are efect antiinflamator. Resveratrol Duo + Quercitin 15:1 este un supliment nutritiv concentrat, cu spectru larg de acțiune. Folosit în mod profilactic, dar și ca adjuvant, suplimentul natural are efect sinergic combinând beneficiile celor doi antioxidanți esențiali pentru buna funcționare a organismului uman: resveratrol și quercitină. Suplimentul conține 150 mg resveratrol natural extras din Sophora Japonica și 100 de mg concentrat de quercitină, echivalentul a 1500 mg (15:1). Resveratrol Duo + Quercitin 15:1: compoziție și ingrediente

Ingredientele suplimentului natural conțin: resveratrol natural 98%, 153.06 mg (din Polygonum Cuspidatum), Sophora japonica (salcâm japonez) extract concentrat 15:1 (95% Quercitin) 100 mg, capsule vegane (HMPC) 81 mg. Mod de administrare Adulți: 1-2 capsule pe zi Contraindicații și atenționări Resveratrol Duo + Quercitin 15:1 se administrează doar la recomandarea consultantului de specialitate în cazul persoanelor sub 18 ani, femeilor însărcinate, care doresc să rămână însărcinate sau care alăptează, persoanele cu alergii la oricare dintre componentele suplimentului natural sau cărora li se administrează tratament alopat. Resveratrolul poate interacționa cu o serie de medicamente precum antihipertensive, anticoagulante, antitumorale, antidepresive IMAO, antivirale și antifungice sau antiinflamatoare nesteroidiene. Valabilitate A se consuma de preferință înainte de data inscripționată pe flacon. Depozitare Resveratrol Duo + Quercitin 15:1 se păstrează la loc uscat, ferit de razele soarelui, la temperatura camerei. Atenție A nu se depăși doza zilnică recomandată. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă echilibrată și un stil de viață sănătos. Produsul nu conține substanțe cu potențial alergenic și nu este un medicament – nu este necesară o prescripție medicală pentru achiziționarea și administrarea lui.